Vyšla nová verze Prestashop 1.5

Již od září, kdy byla oficiálně uvedena nová verze Pretashopu 1.5, sleduji vývoj této nové verze velmi pozorně a prakticky s každou novou verzí až do verze 1.5.2 jsem vždy narazil na tak zásadní chyby, že použití eshopu jednoduše nebylo možné. Nyní se však situace změnila a tak se podívejme, co je vlastně nového a zda se přechod na tuto novou verzi vyplatí.

Čeho si asi všimnete jako první je nová výchozí šablona obchodu, dále je to kompletně přepracovaná administrace, je nutné si tedy trochu zvyknout na nové rozmístění prvků na stránce. Výhodou pak může být pro majitele více domén možnost správy několika e-shopů. Další novou užitečnou funkcí je možnost editace objednávek a košíků v administraci, efektivnější správa slevových kampaní, vylepšená správa skladů. Samozřejmě je změn daleko více, ale tyto považuji za klíčové. Další změny jsou spíše rázu technického, které ocení hlavně vývojáři, kdy by vývoj nových modulů a modifikací měl být rychlejší a jednodušší.

Nyní tedy zbývá čekat na doladění všech nových funkcí a hlavně na nové verze modulů, které máme tolik oblíbené z předchozí verze. Na nových verzích námi nabízených modulů pro novou verzi 1.5 pracujeme, abychom je Vám mohli nabídnout co nejdříve.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *